Våre tilbud
Vi har flere forskjellige tilbud du kan delta på. Nedenfor har vi listet opp våre tilbud og det er bare å velge ut det som passer best for deg.

Nedenfor finner du våre tilbud listet opp. Dersom du ikke finner det du leter etter er det bare å spørre oss.

Aerobictimene

O2 power:

1 time stram-opp-øvelser for mage, rygg, rompe og lår med Marita Naukkarinen og Maria Morisbakk Mikalsen i sportshallen.
Timen passer både for nybegynnere og viderekommere, ungdommer,
voksne og godt voksne, da man selv kan tilpasse innsats-nivået. Damer dominerer av deltakerne, men gutter og menn er også velkomne.

O2 max

1 time i sportshallen med Rannveig Blomkvist. Her får vi opp pulsen på steppen eller på gulvet, ulike intervalltreninger. Styrketrening med vekter, strikk, ball, ankelvekter og balansepute, samt ved bruk av step og på matte. Timen passer både for nybegynnere og viderekommere. Damer dominerer av deltakerne, men gutter og menn er også velkomne!

Spinning:

Kondisjonstrening på sykkel i gruppe! Plass til 16 stk pr time, i lillegymsalen. Mandager kl 19.30 v/Maria, tirsdager kl 16.15 v/Rannveig, onsdager kl 19 Spinn-som-du-vil (spinning til musikkvideoer uten instruktør med utdelt program), torsdager kl 16.15 (inntil videre) v/ Frida/Heidi/Maria M, fredager kl 6.30 v/Marita eller Rannveig og lørdager spinn som du vil kl 14.
Spinninglistene legges ut for lengere perioder, og man kan skrive seg opp fremover. Man kan melde seg på via hjemmeside (får da svar på epost om det er plass i tidsrommet 7.30 – 15.30.) Ring i åpningstiden eller send sms til tlf 95779737 for å få rask tilbakemelding om det er plass på timen. Husk å avbestill timen dersom du ikke kan møte, minst 30 minutter før timen begynner, så kan andre benytte plassen.

Vanngymnastikk

I varmebasseng med Rannveig Blomkvist. Vi trener til musikk. Vi starter med oppvarming og deretter har vi øvelser for hele kroppen, med vannet som motstand, i tillegg bruker vi pøller. Avslutter timen med uttøyning og avspenning i vannet. Mandager klokken 14-14.50. Varmebassenget er dessverre stengt inntil videre, så dette tilbudet er ikke tilgjengelig for tiden.

Crossfit-inspirert time

En effektiv og intensiv time i studio på dagtid med styrke og kondisjonstrening. Forhåndsbetaling og -betaling for perioden.

Bootcamp, juniorgruppe og lavterskelgruppe

Bootcamp:Utegruppe med styrke og kondisjonstrening, ulike intervaller og opplegg som tilpasses den enkeltes nivå.
Juniorgruppe: På studio for ungdomsskole-elever. Fokus på å lære teknikk, bli kjent med apparater.
Lavterskelgruppe: For deg som ikke har trent på en stund, eldre, nybakte mammaer eller andre som ønsker en litt mykere form for trening. Alle disse gruppene kjøres periodevis og ledes av treningsveileder Rannveig.

Fysioterapi

Marita Naukkarinen, offentlig godkjent fysioterapeut. Utdannet ved Høgskolen i Tromsø, 1998. Pasientene har mulighet for opptrening i varmebasseng og/eller treningsstudio som en del av behandlingen.
Behandler pasienter som kommer med eller uten rekvisisjon fra lege.
Pasienter som er rekvirert fra lege får deler av behandlingen refundert fra trygdekontoret. Takster ihht. Forskrift.

Arbeidstid: mandag-fredag kl 07.30-15.30.
Timebestilling: 95 77 97 37 og epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ukedager dagtid.

Trykkbølgebehandling

Utføres av offentlig godkjent fysioterapeut. Effektiv behandling mot kroniske senebetennelser som achilles-tendinitt, musearm, runners knee, senebetennelser skulder mm. Ikke under refusjonsordning HELFO.

Ultralyd-scanning

Vi tilbyr nå raskere diagnostisering av muskel- og skjelettplager vha ultralyd-scanning. Ikke under refusjonsordning HELFO.

Solarium

Drop-in i åpningstider. Kr 10,- pr 4 minutter.

For bedrifter:

Vi har egne bedriftstilbud og det er fint om dere tar kontakt med oss for en avtale for de ansatte.

Når avtalen er satt opp kan dere trene så mye dere ønsker i åpningstidene. Treningsveileder er stort sett tilgjengelig hver dag fra 8.00-16.00. For individuell treningsveiledning, avtal tid med Rannveig. På kveldstid kl 18-21 og søndager er resepsjonister/treningsveiledere tilgjengelige.