Våre tilbud
Vi har flere forskjellige tilbud du kan delta på. Nedenfor har vi listet opp våre tilbud og det er bare å velge ut det som passer best for deg.

Nedenfor finner du våre tilbud listet opp. Dersom du ikke finner det du leter etter er det bare å spørre oss.

O2 power på storskjerm tirsdager: 1 time med styrke- og litt kondisjonsøvelser for hele kroppen der instruktør Rannveig, Maria eller Marita har spilt inn en time på forhånd som kjøres tirsdager kl 19 i spinningsalen ved siden av studio

O2-power med instruktør torsdager. 1 time med styrke- og kondisjonsøvelser for hele kroppen med Helina Podra i spinningsalen ved siden av studio.
Timen passer både for nybegynnere og viderekommere, ungdommer,
voksne og godt voksne, da man selv kan tilpasse innsats-nivået. Damer dominerer av deltakerne, men gutter og menn er også velkomne.

Spinning:

Kondisjonstrening på sykkel i gruppe! Plass til 16 stk pr time, i lillegymsalen. Mandager kjøres ekstra spinningtime ut januar kl 16.15 v/Anettekl. Fast time mandager 19 v/Rannveig, tirsdager kl 16.15 v/ Heidi/Anette, onsdager kl 19 Spinn-som-du-vil (spinning til musikkvideoer uten instruktør med utdelt program), fredager kl 6.30 v/Marita eller Rannveig og lørdager spinn som du vil kl 14.
Spinninglistene legges ut for lengere perioder, og man kan skrive seg opp fremover. Man kan melde seg på via hjemmeside (får da svar på epost om det er plass i tidsrommet 7.30 – 15.30.) Ring i åpningstiden eller send sms til tlf 95779737 for å få rask tilbakemelding om det er plass på timen. Husk å avbestill timen dersom du ikke kan møte, minst 30 minutter før timen begynner, så kan andre benytte plassen..

Crossfit-inspirert time

En effektiv og intensiv time i studio på dagtid med styrke og kondisjonstrening. Forhåndsbetaling og -betaling for perioden.

Juniorgruppe og lavterskelgruppe
Juniorgruppe: På studio for ungdomsskole-elever. Fokus på å lære teknikk, bli kjent med apparater, v/ PT Ken Markus Ratama
Lavterskelgruppe: For deg som ikke har trent på en stund, eldre, nybakte mammaer eller andre som ønsker en litt mykere form for trening. Timen ledes av fysioterapeut Marita Naukkarinen.

Begge disse gruppene kjøres periodevis

Fysioterapi

Marita Naukkarinen, offentlig godkjent fysioterapeut. Utdannet ved Høgskolen i Tromsø, 1998. Pasientene har mulighet for opptrening i varmebasseng og/eller treningsstudio som en del av behandlingen.
Behandler pasienter som kommer med eller uten rekvisisjon fra lege.
Pasienter som er rekvirert fra lege får deler av behandlingen refundert fra trygdekontoret. Takster ihht. Forskrift.

Arbeidstid: mandag-fredag kl 07.30-15.30.
Timebestilling: 95 77 97 37 og epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ukedager dagtid.

Trykkbølgebehandling

Utføres av offentlig godkjent fysioterapeut. Effektiv behandling mot kroniske senebetennelser som achilles-tendinitt, musearm, runners knee, senebetennelser skulder mm. Ikke under refusjonsordning HELFO.

Ultralyd-scanning

Vi tilbyr nå raskere diagnostisering av muskel- og skjelettplager vha ultralyd-scanning. Ikke under refusjonsordning HELFO.

Solarium

Drop-in i åpningstider. Kr 10,- pr 3 minutter.

For bedrifter:

Vi har egne bedriftstilbud og det er fint om dere tar kontakt med oss for en avtale for de ansatte.

Når avtalen er satt opp kan dere trene så mye dere ønsker i åpningstidene. Treningsveileder er stort sett tilgjengelig hver dag fra 8.00-16.00. For individuell treningsveiledning, avtal tid med Rannveig. På kveldstid kl 18-21 og søndager er resepsjonister/treningsveiledere tilgjengelige.